rekrutmen

Polisher: | pameget | heubeul 22-40 taun | SMA Junior atawa luhur | Sukaluyu: 3.5k-6k
11 syarat dasar
1.1.1. Gaduh pangalaman gawé stabil, sarta boga sahanteuna 3 taun padeukeut tina pangalaman gawé di posisi karya umum;
1.1.2, bisa nanggung hardships sarta nangtung gawé teuas, adaptasi jeung abilities lingkungan, sarta boga kamampuh learning kuat. 12. Eusi Gawé:
12,1 The ngembangkeun karya pos teh: kaasup narima bahan, pamrosésan, timer inspeksi, ngeusian formulir, prosés pangiriman, inventory;
12.2 Palaksanaan sarta palaksanaan produksi aman;
1.2.3, pangropéa pakakas lokal
1.2.4, 6S palaksanaan
12,5, manajemén handover;
12,6. Pancén lianna ditugaskeun ku kapamimpinan teh.

Datar Komisaris mesin nyulam: | pameget | heubeul 22-45 taun | gelar College atawa luhur | Sukaluyu: 35k-7k
1.1, syarat dasar:
1.1.1, gaduh pangalaman sahenteuna 1 taun di komputerisasi datar nyulam mesin debugging 1.1.2, wawuh kalawan sistem Hengqiang atawa sistem Ruineng;
1.1.3. Boga pamahaman tangtu struktur jeung parameter setélan tina mesin nyulam datar. 1.2, eusi karya
.2.1. Posisi Gawe ti ngarobah posisi jarum: adjustment gap tina plat gunung na pelat jarum, adjustment tina posisi garis jarum thread dahar, formulir catetan, rework mesin sarta reforming mesin, kapanggihna abnormal jeung eupan balik;
Karya 122. Commissioning: kaasup pick-up inspeksi, nguji kinerja mesin sarta adjustment, parsial instalasi suku cadang, pamariksaan, ngeusian formulir, rework mesin jeung kinerja pembaharu adjustment test na inspeksi, kapanggihna abnormal jeung eupan balik
1.2.3, palaksanaan 6s: kaasup sanitasi wewengkon jawab, anu pagawean tina alat pamariksaan tooling, jeung produksi aman;
1.2.4. Tugas samentara séjén ditugaskeun ku pamimpin.

Fixture Insinyur: Pausahaan-waktos sakola teknis sekundér atawa luhur, lami 130 taun
Upper | gaji pameget: 7k-15k
11 syarat dasar:
1.1.1, pinuh-waktos gelar SMP kuliah atawa di luhur, mékanis jeung listrik patali profésional
Prioritas, 10 taun tina pangalaman gawé di fixtures tiasa bersantai kualifikasi akademik
1.1.2, pangalaman dina fixtures tooling, parabot inspeksi, desain fixture na pamutahiran;
1.1.3, aplikasi terampil tina software design mékanis kayaning Autocad, Solidworks;
1.1.4. Pangalaman dina ngarancang otomatis fixtures non-standar anu pikaresep;
1.1.5, gaduh komunikasi jeung koordinasi kaahlian kuat, pangabisa gawe babarengan.
12. Eusi Gawé:
1.2.1. Jawab sagala fixtures na fixtures dina prosés assembly tina mesin nyulam datar,
Tuturkeun-up tina rarancang jeung produksi tina alat pamariksaan;
122. Jawab keur persiapan parentah prosés pikeun fixtures tooling, staf loading
hidayah Operasional jeung latihan salila pamakéan;
1.2.3, optimasi parabot garis produksi: kaasup automation non-baku, semi-automation
R & D, desain, nuturkeun-up na eupan balik ngeunaan fixtures;
1.2.4. Ngembangkeun proyék automation: kaasup proyék kalawan insinyur lianna
sawala Tujuan, nuturkeun-up, palaksanaan;

Mékanis R & D Insinyur: gelar College atawa luhur | Heubeul 28 taun atanapi heubeul
pameget | gaji: 8k-30k
1.1, syarat dasar
1.1.1, lulusan jurusan patali mékanis;
1.1.2, aplikasi terampil Autocad, Solidworks jeung software design mékanis lianna, kaasup tapi teu diwatesan ka software aplikasi pikeun modeling 3D, modeu design
Prototype, gambar mékanis, jsb
1.1.3, boga kaahlian desain mékanis kuat, pinter dina sagala rupa mékanis tambah
gawe, proses assembly, akrab jeung konstruksi mékanis, bahan mékanis, bahan pawang
Art (treatment panas, perlakuan permukaan bahan, jsb), aya proses industri militér aerospace
ngalaman ku Anjeun Jia atanapi Hengji industri R & D design leuwih ti 5 taun pangalaman, terampil
prinsip gawé ti mesin nyulam datar jeung struktur mesin nyulam datar;
1.1.4, rasa kuat tanggung jawab, kaahlian komunikasi alus sarta gawe babarengan
Allah, karakter alus.
1.2, karya eusi
1.2.1 Optimasi na pamutahiran bagian mékanis aya
1.2.2. Sababaraha masalah dina prosés produksi model aya na eupan balik sanggeus diobral
Putusan
1.2.3. Mantuan Departemen Bahan jeung Departemen Quality di ditilik patempatan sareng komponenana;
1.2.4, departemen jualan tumuwuh sarta desain nurutkeun model dipénta ku nasabah.
12,5. Ngembangkeun jeung desain model anyar lianna;
12,6. Ketik test tina bagian, nurutkeun sabenerna sarta sarat ngembangkeun
Test bagian

Kur'an kualitas: sakola sekundér Téknis atawa luhur heubeul 25-35 taun | Gaji 4k-5k
11 syarat dasar:
1.1.1, pinter dina ngagunakeun rupa-rupa parabot ngukurna, tiasa ngartos gambar 2D
1.1.2, palaksanaan alus sarta dangong ati tur rigorous; 1.1.3, prinsip kuat.
12, eusi karya
12,1 Signing sarta handover bahan bisa inspected;
122. Ngabéréskeun ukur produk dumasar kana gambar / Kartu inspeksi sarta nyieun catetan anu;
1.2.3, ngalakonan tangtu anti karat treatment, bungkusan na qur'an dina produk sanggeus pamariksaan;
1.2.4. Ngatur sakabeh parabot inspeksi, parabot, tooling, tooling 1.2.5, manajemén 6S wewengkon inspeksi ngukur.




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email