Dingzhen Single-System Komputerisasi Datar nyulam Mesin Dalang Penjualan Center dibuka.

Zhejiang Dingzhen nyulam mesin Co., Ltd. nyetél heula tambahan-propinsi jualan na jasa puseur taun Dalang Bandar, Dongguan Kota, Propinsi Guangdong on June 23 2012. Ieu undoubtedly nu move signifikan paling praktis pikeun Dingzhen nyulam, sabab boga tujuan ngeset jualan na puseur layanan dina unggal basa tekstil penting dina Cina.


Pos waktos: Jul-04-2018


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!