Dingzhen Komputerisasi Jacquard Mesin Foshan Penjualan dibuka

 Foshan Penjualan na Service Center of Dingzhen nyulam mesin, puseur layanan jualan kadua di Dongguan, ieu resmi dibuka dina 10 Oktober 2017. puseur jualan ieu husus di jual nyulam kerah mesin jacquard guna cater ka pasar Foshan.

Bubuka Foshan Penjualan na Service Center geus dibawa ngeunaan leuwih kualitas jeung layanan merenah pikeun Foshan


Pos waktos: Jul-04-2018


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!