Dingzhen Komputerisasi Datar nyulam Mesin Honghe Penjualan Center dibuka.

Dingzhen nyulam mesin nyetél éta puseur jualan katilu di Honghe, Jiaxing di ahir 2017. adhering ka pamanggih "mesin Good dijieun ku Dingzhen nyulam" "jasa Good disadiakeun ku Dingzhen nyulam", DingZhen nyulam bakal gabung leungeun jeung konsumén pikeun nyieun a hareup hadé.


Pos waktos: Jul-04-2018


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!