Ganda-sistem komputer datar mesin nyulam - Cina Taizhou Boding mesin

Ganda-sistem komputer datar mesin nyulam

Pondok Description:

DZ252S nyaéta 52 inci kalawan kenop tunggal sistem ganda tunggal roller, devicde kalawan up-posisi roller minuhan sarat tegangan pikeun nyulam parsial .Equipped kalawan sistem alarem detecting infra red, efektif bisa nyingkahan leungit alarem tur jarum hit. Ieu deviced kalawan program pinter jeung sensor infra red ukur ngadeteksi wewengkon nyulam pikeun nyingkahan miss alarming. Hurungkeun deui gabungan dikawasa ku stepping motor, ningkatkeun laju kenop mulang sarta produktivitas ogé nyingkahan dipaké di ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    DZ252S nyaéta 52 inci kalawan kenop tunggal sistem ganda tunggal roller, devicde kalawan up-posisi roller minuhan sarat tegangan pikeun nyulam parsial .Equipped kalawan sistem alarem detecting infra red, efektif bisa nyingkahan leungit alarem tur jarum hit. Ieu deviced kalawan program pinter jeung sensor infra red ukur ngadeteksi wewengkon nyulam pikeun nyingkahan miss alarming. Hurungkeun deui gabungan dikawasa ku stepping motor, ningkatkeun laju kenop mulang sarta produktivitas ogé nyingkahan dipaké ti rail kenop.

    Kalawan téhnologi digital, minuhan pola fungsi nyulam pola biasa séjén mindahkeun, pointel, keun, intarsia, jacquard, ganda polos jersery, katempo bentuk bentuk disumputkeun na. Knit dasar jersey tunggal atawa ganda, teratur multi-kelir jacquard, intarsia, kabel, lawon pointel. Cocog jeung sutra, serat kimia, wol, serat acrlic, dicampurkeun benang, benang katun mun knit nu baju haneut, kerah, placket, hem, cuff, sal, saku, calana, jeung lawon nyulam lianna.

     

    parameter

    meteran 5 / 7G 7G 9G 10G 12G 14G 16G
    Jarum / Width 364needles / 52inches 364needles / 52inches 468needles / 52inches 520needles / 52inches 624needle / 52inches 728needles / 52inches 832needles / 52inches
    Fungsi utama Knit dasar tunggal atawa ganda jersey, teratur multi-kelir, jacquard, intarsia, kabel, lawon pointel cocog pikeun sutra, serat kimia, wol serat acrylic, dicampurkeun benang, benang katun mun knit nu baju haneut, kerah, placket, hem, cuff, sal , saku, calana, jeung, lawon nyulam lianna.
      

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    spésifikasi Infobox

    nyulam System kenop hiji sistem ganda atawa tilu sistim, kalawan téhnologi digital, minuhan pola fungsi nyulam pola biasa séjén mindahkeun, pointel, keun, intarsia, jacquard, ganda polos jersery, bentukna appaent, bentukna disumputkeun na.
    nyulam Speed Max speed nyulam 1.6M / S. 32 bagian speed dikawasa ku motor servo.
    Sitch Density 64 dénsitas Pilihan rentang 0-650 dikawasa ku stepping motor, Rupa listrik ngaluyukeun téhnologi.
    dinamis Stitch Deviced ku téhnologi stitch dinamis, ngahontal rupa jahitan dina hiji kursus na rupa probability density dina hiji kursus pikeun ngaronjatkeun kniing efficency jeung rupa.
    mindahkeun iga Bébas transter cara ganda antara hareup jeung deui eedle dina waktu nu sami sareng henteu watesan ku gerakan kenop. Nransper tur knit individual.
    Sinker Stepping kontrol motor sinker adjustable pikeun ngahontal sababaraha shaping sarta fungsi widening.
    Hiji Atawa Double Rackings Motor drive racking, ngahontal 1/2 atawa 1/4 jarum racking di posisi mana waé. Ganda acking max 2,5 inci hiji sisi jeung sisi ganda max 5 inci, deviced on mesin 5G, 7G, sarta 5 / 7G. Hiji racking max 2inches, deviced on 9G, 12G, 14G, sarta mesin 16G.
    Speed ​​tinggi Balik deui Hurungkeun deui joine dikawasa ku stepping motor, ningkatkeun laju kenop mulang na productiviy ogé nyingkahan dipaké ti rail kenop.
    roller Alat DZ252S deviced kalawan nyandak handap sisir na roller up-posisi, DZ252S deviced kalawan up-posisi oller; 24sections kontrol otomatis kalawan adjustment subsection .Fulfil nu paku sampurna handap lawon sarta sarat tegangan pikeun nyulam portionable.
    benang Roller Positif roller benang persis ngadalikeun te tegangan tina benang anu gurantee kualitas lawon.
    Carrier benang 2 * 8 operator benang deviced on 4 sisi ganda ngakibatkeun rail.
    kasalametan panutup mesin pinuh pikeun ngurangan lebu ad noice. sensor panutup, tombol urgent, kakuatan kaluar alat jeung indikator pikeun ngajamin kaamanan dina.
    Otomatis gaul Mesin otomatis eureun lamun benang break, benang gabungan nyangkut, lawon roll jero, jarum hit, overload, kasalahan program na tungtung program kajadian.
    jarum detektor Dilengkepan sistem alarem detecting infra red, efektif bisa nyingkahan leungit alarem tur jarum hit.
    System komputer LCD monitor, layar rampa, panganteur grafis, USB jeung imput net, RAM 1GB pikeun neundeun file badag.Ngawas: data ngagawekeun, stitch data optik sarta adjustable salila produksi pikeun operasi merenah.

    Sistim program tur mesin sistem komputer gampang pikeun ngapdet tur ngarojong CNT / HCD / ooo file pola.

    Operasi basa Sistim sababaraha ngawengku Cina, Inggris jeung basa lianna.

    file Input USB jeung net
    Kakuatan Pareum Mémori Deviced téhnologi CMOS canggih, nalika kakuatan kaluar lumangsung data nyulam na file ieu disimpen keur balikan deui nyulam.
    net Connection speed tinggi (Éthernét), maksimum nyambung 254 mesin keur input file pikeun minuhan monior sarta babagi data.
    ukuran (Sistim Double) L * W * H 2915 * 940 * 2010mm, (Tilu Sistim) L * W * H3015 * 940 * 2010mm
    beurat 750kg
    kakuatan AC 220V / 380V Frékuénsi: 50HZ / 60HZ Power: 1.5KW / 2KW

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat!