Taros Kami

Taizhou Boding mesin Téhnologi Co., Ltd.

alamat

No.189, Jiangxin Jalan, Binhai Jiju District, Taizhou Kota, Propinsi Zhejiang

Surélék

telepon

+86 576 88038061

Fax:+86 576 88038456

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email