• DZ252S
  • DZ352S
  • knitting-system

Tentang Kami

Taizhou Boding mesin Téhnologi Co., Ltd.

Taizhou Boding mesin Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan téhnologi basis well-dipikawanoh husus di R & D, produksi, jualan na sanggeus-jualan jasa tina komputerisasi mesin datar nyulam, mesin hulu, jrrd Anak miheulaan ngarojong nyaeta Taizhou Dingzhen nyulam Mesin Co., Ltd., kapanggih dina taun 2001.



nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!