rekrutim

Polisher: | Mashkull | 22-40 vjeç | shkollë të vogël të lartë ose më lart | Wage: 3.5k-6K
11, kërkesa themelore
1.1.1. Kanë përvojë të qëndrueshme të punës, dhe të ketë të paktën 3 vjet rresht përvojë pune në pozicione të përgjithshme të punës;
1.1.2, mund të mbajnë vështirësitë dhe të qëndrojë punë e vështirë, të përshtaten me aftësitë e mjedisit, dhe të ketë aftësi të fortë të mësuarit. 12. Përmbajtja Puna:
12.1 Zhvillimi i punës së postit: duke përfshirë marrjen e materialeve, përpunimin, vetë-kontrollit, mbushje formë, procesin e lindjes, inventarit;
12.2 Implementimi dhe zbatimi i prodhimit të sigurt;
1.2.3, mirëmbajtja e pajisjeve lokale
1.2.4, 6S ekzekutimit
12.5, menaxhimin e dorëzimit;
12.6. Detyra të tjera të caktuara nga udhëheqja.

Flat Komisioneri thurje makine: | Mashkull | 22-45 vjeç | diplomë kolegji ose më lart | Wage: 35k-7k
1.1, kërkesat themelore:
1.1.1, kanë përvojë të paktën 1 vjeçare në kompjuterizuar makinë banesë thurje debugging 1.1.2, i njohur me sistemin Hengqiang ose sistemi Ruineng;
1.1.3. Të ketë një kuptim të caktuar të strukturës dhe parametri parametrat e makinës banesë thurje. 1.2, përmbajtja e punës
.2.1. Pozicioni i punës i kthyer pozitën gjilpërë: rregullimi hendeku i pjatë malor dhe pjatë gjilpërë, rregullimin e pozitës linjë gjilpërë thread hahet, rekord formë, Rework makine dhe reformimin makine, zbulimin anormale dhe reagime;
Puna 122. Komisionere: duke përfshirë të vini-up inspektimit, testimit të performancës makinë dhe rregullim, pjesë këmbimi pjesshme instalimit, inspektimit, mbushje formë, Rework makine dhe rregullim provë punën reformator dhe inspektimin, zbulimin anormale dhe reagimet
1.2.3, zbatimin 6s: duke përfshirë edhe kanalizimeve të zonës përgjegjës, të përfunduar e mjet inspektimit përpunim mekanik, dhe prodhimit të sigurt;
1.2.4. Detyra të tjera të përkohshme të caktuara nga udhëheqësi.

Ndeshje Engineer: Me kohë të plotë shkolla teknike e mesme ose më lart, 130 vjeç
Upper | paga Mashkull: 7k-15k
11, kërkesa themelore:
1.1.1, me kohë të plotë diplomë Junior College ose më lart, mekanike dhe elektrike të lidhura profesional
prioritet, 10 vjet i përvojë pune në anekset mund të pushojnë kualifikimet akademike
1.1.2, eksperiencë në anekset mekanik, mjetet e inspektimit, dizajn instalime dhe përmirësimin;
1.1.3, aplikimi i kualifikuar i softuerit mekanike të projektimit të tilla si AutoCAD, Solidworks;
1.1.4. Përvojë në projektimin automatizuar ndeshjeve jo-standarde është e preferuar;
1.1.5, kanë aftësi të mira komunikimi dhe koordinimi, aftësinë puna ekipore.
12. Përmbajtja Puna:
1.2.1. Përgjegjës për të gjitha ndeshjeve dhe ndeshjeve në procesin e kuvendit të makinës banesë thurje,
ndjekja e projektimin dhe prodhimin e mjet inspektimit;
122. Përgjegjës për përgatitjen e udhëzimeve të procesit për anekset mekanik, stafi i ngarkimit
udhëzime operative dhe trajnim gjatë përdorimit;
1.2.3, optimizimin e mjeteve të linjës të prodhimit: duke përfshirë automatizimin jo-standarde, gjysmë-automatizimi
R & D, projektimin, ndjekjen dhe reagimet e ndeshjeve;
1.2.4. Zhvillimi i projekteve automatizimi: duke përfshirë projektet me inxhinierë të tjerë
diskutim qëllim të ndjekin-up, zbatimi;

R Mekanike dhe D Engineer: diplomë kolegji ose më lart | 28 vjeç ose më të vjetër
Mashkull | Paga: 8m-30k
1.1, kërkesat themelore
1.1.1, u diplomua nga diploma mekanike të lidhura;
1.1.2, aplikimi aftë Autocad, Solidworks dhe të tjera software projektimit mekanik, duke përfshirë por jo kufizuar në software e aplikimit për modelimit 3D, mënyrën e projektimit
Prototype, vizatim mekanike, etj
1.1.3, kanë aftësi të forta mekanike të projektimit, i Aftë në plus të ndryshme mekanike
puna, procesi i kuvendit, i njohur me ndërtimin mekanike, materiale mekanike, handlers materiale
Art (trajtim të ngrohjes, sipërfaqe materiale të trajtimit, etj), ka hapësirës ajrore proceset e industrisë ushtarake
të përjetuara nga You Jia ose Hengji industria e R & D të projektimit më shumë se 5 vjet përvoja, të aftë
parimi i punës i makinës banesë thurje dhe strukturën e makinës banesë thurje;
1.1.4, ndjenjë të fortë të përgjegjësisë, aftësi të mira komunikimi dhe puna ekipore
Perëndia, karakter të mirë.
1.2, puna përmbajtja
1.2.1 Optimization dhe përmirësimi i pjesëve ekzistuese mekanike
1.2.2. Disa probleme në procesin e prodhimit të modeleve ekzistuese dhe reagimet pas shitjes
Vendimi
1.2.3. Ndihmon Ministrinë e materialeve dhe Departamenti i Cilësisë në gjykimin e pjesëve dhe komponentëve;
1.2.4, të departamentit të shitjes zhvillon dhe harton sipas modelit të kërkuar nga konsumatori.
12.5. Zhvillimin dhe projektimin e modeleve të tjera të reja;
12.6. Lloji testin e pjesëve, sipas aktuale dhe kërkesat e zhvillimit të
Provës së pjesëve

Inspektori Quality: shkollën e mesme teknike ose mbi 25-35 vjeç | Pagave 4K-5k
11, kërkesa themelore:
1.1.1, i aftë në përdorimin e mjeteve të ndryshme të matjes, mund të kuptojmë vizatimet 2D
1.1.2, ekzekutimin mirë dhe qëndrim të kujdesshëm dhe rigoroz; 1.1.3, parim i fortë.
12, përmbajtja e punës
12.1 Nënshkrimi dhe dorëzimi i materialeve që do të inspektohet;
122. Plotësoni matjen e produktit në përputhje me vizatim / kartën e inspektimit dhe të bëjë një rekord;
1.2.3, të kryejë të caktuar anti-ndryshk trajtim, paketimin dhe vërejtje për produktet pas inspektimit;
1.2.4. Manage të gjitha mjetet e inspektimit, mjetet matëse, përpunim mekanik, mekanik 1.2.5, 6S menaxhimit të zonës së inspektimit.
lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email