Dingzhen Single-sistem i kompjuterizuar Flat thurimë Machine Dalang Sales Qendra u hap.

Zhejiang Dingzhen thurimë Machinery Co, Ltd ngritur parë ekstra-provincial shitjes dhe shërbimit qendrën e saj në Dalang qytetit, Dongguan City, Guangdong Province, më 23 qershor, 2012. Kjo është padyshim lëvizja më praktike të rëndësishme për Dingzhen thurimë, pasi ajo synon për të ngritur shitjes dhe qendra e shërbimit në çdo bazë të rëndësishme të tekstilit në Kinë.


Ora Post: Jul-04-2018


lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat!