Dingzhen kompjuter Jacquard Machine Foshan Sales u hap

 Foshan Sales dhe Qendra e Shërbimit të Dingzhen Makinerisë, dytë qendrën e shitjes shërbimi në Dongguan, është hapur zyrtarisht më 10 tetor, 2017. Kjo qendër e shitjes është e specializuar në shitjen e thurje jakë makine jacquard në mënyrë që të kujdesem për tregun Foshan.

Hapja e Foshan Sales dhe qendra e shërbimit ka sjellë më shumë cilësi dhe shërbim të përshtatshëm në Foshan


Ora Post: Jul-04-2018


lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat!