Lajme

 • Dingzhen kompjuter Flat thurimë Machine Honghe Sales Qendra u hap.

  Dingzhen thurimë Makineri ngritur qendra e tretë e shitjes në Honghe, Jiaxing në fund të vitit 2017. respektimi me idenë e "makinë të mirë të bërë nga Dingzhen thurimë" "shërbim të mirë të ofruar nga Dingzhen thurimë", DingZhen thurimë do të bashkohen duart me klientët për të krijuar një bett ...
  Lexo më shumë
 • Dingzhen kompjuter Jacquard Machine Foshan Sales u hap

   Foshan Sales dhe Qendra e Shërbimit të Dingzhen Makinerisë, dytë qendrën e shitjes shërbimi në Dongguan, është hapur zyrtarisht më 10 tetor, 2017. Kjo qendër e shitjes është e specializuar në shitjen e thurje jakë makine jacquard në mënyrë që të kujdesem për tregun Foshan. Hapja e shitjes Foshan ...
  Lexo më shumë
 • Dingzhen Single-sistem i kompjuterizuar Flat thurimë Machine Dalang Sales Qendra u hap.

  Zhejiang Dingzhen thurimë Machinery Co, Ltd ngritur parë ekstra-provincial shitjes dhe shërbimit qendrën e saj në Dalang qytetit, Dongguan City, Guangdong Province, më 23 qershor, 2012. Kjo është padyshim lëvizja më praktike të rëndësishme për Dingzhen thurimë, pasi ajo synon për të ngritur shitjes dhe shërbimit cente ...
  Lexo më shumë


lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat!