• DZ252S
  • DZ352S
  • knitting-system

Rreth nesh

Taizhou boding Machinery Technology Co., Ltd

Taizhou boding Machinery Technology Co, Ltd, është një teknologji e bazuar në ndërmarrje e njohur e specializuar në R & D, prodhimit, shitjes dhe pas shitjes që mbështesin shërbimet e makinës kompjuterizuar banesë thurje, makine e sipërme, etj Paraardhësi i tij është Taizhou Dingzhen thurimë Machine Co, Ltd, gjetur në vitin 2001.lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat!