вработување

Полирање: | Машки | 22-40 години | Junior средно училиште или погоре | платите: 3.5k-6k
11, основните барања
1.1.1. Имаат стабилни работно искуство, и да имаат најмалку 3 последователни години работно искуство во целина работни места;
1.1.2, може да го носат маки и стојат напорна работа, се прилагодат на способности на животната средина, и имаат силна способност за учење. 12. Работа содржината:
12.1 развој на работата на пост: вклучувајќи материјал прием, обработка, само-контрола, пополнување, испорака процес, инвентар;
12,2 имплементација и спроведување на безбедно производство;
1.2.3, одржување на локалните опрема
1.2.4, 6S извршување
12,5, управување со предавањето;
12.6. Други задачи доделени од страна на раководството.

Стан комесар машина за плетење: | Машки | 22-45 години | диплома или погоре | платите: 35k-7K
1.1, основни барања:
1.1.1, да има најмалку 1 година работно искуство во компјутеризирани рамен машина за плетење дебагирање 1.1.2, познати со Hengqiang систем или Ruineng систем;
1.1.3. Имаат одредени разбирање на подесувања структурата и параметар на рамни плетење машина. 1.2, содржина на работата
.2.1. Работна позиција на претворање позиција игла: прилагодување на празнината на планината плоча и игла плоча, прилагодување на позицијата игла тема јадење линија, форма рекорд, rework и машина за реформирање машина, ненормални откривање и повратни информации;
122. Пуштање во работа: вклучително и пик-ап инспекција, тестирање на перформансите на машината и прилагодување, делумна инсталација на резервни делови, инспекција, пополнување, rework машина и прилагодување реформатор перформанси тестирање и инспекција, ненормални откривање и повратни информации
1.2.3, спроведување 6S: вклучувајќи го и канализација на одговорното област, завршувањето на алатката за обработка инспекција, како и производство на безбедна;
1.2.4. Други привремени задачи доделени од страна на лидерот.

Тела инжењер: Полно работно време на средното техничко училиште или погоре, 130 години
Горна | Машки плата: 7k-15k
11, основни барања:
1.1.1, со полно работно време помлад диплома или погоре, механички и електрични поврзани со професионална
приоритет, 10 години работно искуство во тела можат да се релаксираат академски квалификации
1.1.2, искуство во обработка тела, алатки инспекција, тела дизајн и подобрување;
1.1.3, квалификувани примена на механички дизајн софтвер како на пример AutoCAD, SolidWorks;
1.1.4. Искуство во дизајнирање автоматски нестандардни тела е склопот;
1.1.5, имаат силна комуникација и координација вештини, тимска работа способност.
12. содржината работа:
1.2.1. Одговорен за сите тела и тела во процесот на склопување на рамни плетење машина,
Следење на дизајнот и производството на алатката за инспекција;
122. одговорен за подготвување на упатства процесот за обработка тела, вчитување на персоналот
оперативни насоки и обука за време на употреба;
1.2.3, оптимизација на производна линија алатки: вклучувајќи нестандардни автоматизација, полу-автоматизација
R & D, дизајн, следење и повратни информации на тела;
1.2.4. Развој на проекти за автоматизација: вклучително и проекти со други инженери
Цел дискусија, следење, спроведување;

Механички R & D инженер: диплома или погоре | 28 години или постари
Машки | плата: 8К-30k
1.1, основните барања
1.1.1, дипломирал на механички поврзани специјалност;
1.1.2, квалификувани примена AutoCAD, SolidWorks и други механички дизајн софтвер, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на апликативен софтвер за 3Д моделирање, дизајн на владата
Прототип, механички цртање, итн
1.1.3, имаат силни механички дизајн вештини, умешен во разни механички плус
работа, процесот на склопување, запознаени со механички изградба, механички материјали, материјали ракувачи
уметност (термичка обработка, површинска обработка материјал, итн), постојат процеси воздушната воена индустрија
Искусни од Вас Џија или Hengji индустрија R & D дизајн повеќе од 5 години искуство, квалификувани
принципот на работа на машина за плетење рамен и структурата на рамни плетење машина;
1.1.4, силно чувство на одговорност, добри комуникациски вештини и тимска работа
Бога, добар карактер.
1.2, содржина на работата
1.2.1 за оптимизација и подобрување на постоечките механички делови
1.2.2. Некои проблеми во процесот на производство на постоечките модели и повратни информации по продажба
решение
1.2.3. Помогне на Министерството за материјали и Секторот за квалитет во судењето на делови и компоненти;
1.2.4, одделот за продажба се развива и дизајни според барање на клиентите модел.
12.5. Развој и дизајн на други нови модели;
12.6. Напишете тест на делови, во согласност со реалните барања за развој и
тестирање на деловите

Инспектор за квалитет: Технички средно училиште или над 25-35 години | Плата 4k-5K
11, основни барања:
1.1.1, умешен во употреба на разни алатки за мерење, може да се разбере 2D цртежи
1.1.2, добро извршување и внимателни и ригорозни став; 1.1.3, силна принцип.
12, содржина на работата
12,1 Потпишување и предавањето на материјалите кои ќе се проверуваат;
122. Заврши мерењето на производ во согласност со цртање / инспекција картичка и да се направи евиденција;
1.2.3, ги извршуваат некои анти-'рѓа третман, пакување и забелешки на производи по инспекција;
1.2.4. Управување со сите алатки за преглед, мерење алатки, обработка, обработка 1.2.5, 6S управување на областа на инспекцискиот надзор.
Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања