Dingzhen Single-компјутеризиран систем рамен машина за плетење Dalang Продај центар беше отворен.

Жеџијанг Dingzhen плетење Машини копродукции, Ltd постави својата прва екстра-провинциски продажба и сервис центар во Dalang Таун, Dongguan Сити, провинција Гуангдонг, на 23 јуни, 2012 година Ова е несомнено најпрактичниот значаен чекор за Dingzhen плетење, како што има за цел да се воспостави продажба и сервис центар, во секој значаен текстилни база во Кина.


Време на мислењето: Jul-04-2018


Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Онлајн Chat!