Dingzhen Компјутеризирани Жакард машина Foshan продажба беше отворена

 Foshan продажба и сервис центар на Dingzhen плетење машини, вториот сервис центар во Dongguan, официјално е отворен на 10 октомври, 2017 година продажбата центар е специјализирана за продажба на плетење јака Жакард машина со цел да се грижиме за пазарот Foshan.

Отворањето на Foshan продажба и сервис центар ја донесе за поквалитетно и удобен услуга да Foshan


Време на мислењето: Jul-04-2018


Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Онлајн Chat!