Dingzhen компјутеризирани рамен машина за плетење Honghe Продај центар беше отворен.

Dingzhen плетење Машини постави третиот центар за продажба во Honghe, Jiaxing на крајот на 2017 година се почитуваат идејата за "Добро машина направени од страна на Dingzhen плетење" "Добро услуги обезбедени од страна Dingzhen плетење", DingZhen плетење ќе се приклучат на рацете со клиенти да се создаде подобра иднина.


Време на мислењето: Jul-04-2018


Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Онлајн Chat!