shoes telung sistem vamp ndhuwur nggawe mesin - China Taizhou Boding Machinery

shoes telung sistem vamp ndhuwur nggawe mesin

Short Description:

DZ352S siji kréta telung sistem karo single munggah-posisi roller nyukupi kabutuhan tension kanggo nyulam sebagean. Nepaki njupuk sampurna mudhun saka kain. Dilengkapi sistem alarm pendeteksi infrared, bisa èfèktif supaya ilang weker lan jarum hit. Bali peserta kontrol dening mlaku motor, nambah kacepetan kreta bali lan produktivitas uga supaya worn saka alur kreta. Kanthi teknologi digital, nepaki pola transfer, pointel, tuck, intarsi ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    DZ352S siji kréta telung sistem karo single munggah-posisi roller nyukupi kabutuhan tension kanggo nyulam sebagean. Nepaki njupuk sampurna mudhun saka kain. Dilengkapi sistem alarm pendeteksi infrared, bisa èfèktif supaya ilang weker lan jarum hit. Bali peserta kontrol dening mlaku motor, nambah kacepetan kreta bali lan produktivitas uga supaya worn saka alur kreta.

    Kanthi teknologi digital, nepaki pola transfer, pointel, tuck, intarsia, jacquard, jarum lengkap, wangun nyoto, wangun didhelikake lan fungsi knitting pola biasa liyane. Cocog kanggo nyulam macem-macem paerns sepatu anyar digawe saka jinis diffenent saka Langat polyster.

    paramèter

    gauge 5 / 7G 12G 14G 16G
    Langkawi / Jembar 364needles / 52inches 624needle / 52inches 728needles / 52inches 832needles / 52inches
    Fungsi utama Ngrajut dhasar jersey siji utawa pindho, jarum lengkap, ora duwe aturan baku, jacquard, intarsia, kabel, kain pointel.
      

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    SPESIFIKASI TECHNICAL

    Knitting System kreta Single sistem pindho utawa telung sistem, karo teknologi digital, nepaki pola fungsi knitting pola biasa liyane transfer, pointel, tuck, intarsia, jacquard, pindho kosong jersery, wangun appaent, wangun didhelikake lan.
    Knitting Speed Max kacepetan knitting 1.6m / S.32 bagean kacepetan kontrol dening motor servo.
    Sitch Kapadhetan 64 Kapadhetan pilihan sawetara 0-650 kontrol dening mlaku motor, nggoleki electrical nyetel teknologi.
    Dynamic Stitch Deviced dening teknologi nggawe dinamis, entuk macem-macem jahitan ing siji mesthi lan macem-macem Kapadhetan ing siji mesthi kanggo nambah efficiency kniing lan macem-macem.
    transfer rib Free transter cara pindho antarane kamera ngarep lan jarum bali ing wektu sing padha lan ora watesan dening gerakan kreta. Transfer lan ngrajut individu.
    sinker Mlaku kontrol motor sinker luwes kanggo entuk macem-macem mbentuk lan fungsi widening.
    Langkawi pilihan 8 bagean pilihan jarum
    Packing Single Motor drive racking, entuk 1/2 utawa 1/4 jarum racking ing posisi sembarang. max 2 inci siji sisih cocok kanggo mesin 9G, 12G, 14G, lan 16G.
    Nguripake Back Joint (Opsional) Bali peserta kontrol dening mlaku motor nambah kacepetan kreta bali lan produktivitas minangka supaya worn saka alur kreta.
    roller Piranti Up-posisi roller bisa fuifil njupuk sampurna mudhun saka kain lan requirement tension kanggo nyulam portionable.
    Benang Roller Positif roller tenunan sabenere ngontrol te tension saka tenunan kanggo gurantee kualitas kain.
    Carrier Benang 2 * 8 pelaku usaha tenunan deviced ing 4-lorone pindho mimpin alur.
    safety tutup mesin Full kanggo ngurangi bledug kanggo noice. sensor Cover, tombol urgent, daya mati piranti lan Indikator kanggo njamin safety.
    Auto Stop Machine otomatis mandeg nalika tenunan break, tenunan peserta macet, kain muter nang, jarum hit, kakehan, kesalahan program lan pungkasan program mengkono.
    jarum Detector Ndeteksi jarum ngambang supaya jarum hit. Iki deviced karo program pinter lan sensor infrared mung ndeteksi wilayah nyulam supaya miss nguwatirake.
    Sistem Komputer LCD monitor, layar tutul, antarmuka grafis, USB lan imput net, RAM 1GB kanggo panyimpenan berkas amba.Monitor: data Pakaryan, panggil data optik lan luwes sak produksi kanggo operasi trep.

    sistem Program lan mesin sistem komputer gampang kanggo nganyari lan ndhukung CNT / HCD / OOO file pola.

    operasi sistem basa Multiple kalebu Cina, Inggris lan basa liyane.

    Gambar Input USB lan net
    Power Off memori Deviced teknologi CMOS majeng, nalika daya mati kelakon data nyulam lan file disimpen kanggo miwiti maneh nyulam.
    net Sambungan kacepetan dhuwur (Ethernet), maksimum nyambung 254 mesin kanggo input file kanggo nepaki monior lan enggo bareng data.
    ukuran L * W * H 3360 * 940 * 2010mm
    bobot (Sistem Double) Net Bobot: 1270kg; (Tiga sistem) Bobot Net: 1300kg

  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    Tampilan Online Chat!