Single-sistem komputer warata mesin knitting - China Taizhou Boding Machinery

Single-sistem komputer warata mesin knitting

Short Description:

Jarum kadohan: 7 G, 9 G, 12 G, 13 G, 14 G Woven jembaré: 36, 44, 52, 60, 66, 72, 80 (inci) Cocog pola struktur: Tenun kembang, transfer nggawe, bolong nggawe, warata narrowing nggawe, cetha narrowing nggawe, jacquard, etc mesin servo: High-kacepetan lan dhuwur-efficiency servo, nglengkapi karo fungsi rotasi kanthi cepet, efficiency tambah dening 20%, support kanggo amben teknologi nunggu rocking, nemen nambah knitting sistem efficiency Knitting: sirah Single , single / pindho / telung sistem, bisa dadi ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Jarum kadohan: 7 G, 9 G, 12 G, 13 G, 14 G

    Woven jembaré: 36, 44, 52, 60, 66, 72, 80 (inci) 

    pola struktur cocok: Tenun kembang, transfer nggawe, bolong nggawe, warata narrowing nggawe, cetha narrowing nggawe, jacquard, etc

    mesin Servo: High-kacepetan lan dhuwur-efficiency servo, nglengkapi karo fungsi rotasi kanthi cepet, efficiency tambah dening 20%, support kanggo amben teknologi nunggu rocking, nemen nambah efficiency knitting

    sistem Knitting: Single sirah, siji / pindho / telung sistem, bisa digunakake kanggo mbentuk daur ulang, njupuk daur ulang, ngambang line, ngowahi liwat jarum, etc.

    Nggunakake elektromagnet kanggo nyipta 8 bagean jarum milih kanggo milih jarum jacquard lengkap karo kacepetan dhuwur, bisa nyukupi kabutuhan saka kacepetan knitting dhuwur kanggo kadohan jarum nggoleki.

    Jarum amben owah-owahan: Punika kontrol dening motor servo lan piranti werni meneng. Ing sawetara jarum owah-owahan iku 1 kanggo 7 jarum. Lan mesin needling nduweni fungsi saka imbuhan nggoleki akurat.

    24 bagean saka pilihan Kapadhetan: Nggunakake teknologi bagean-bagean, sawetara luwes (0-700)

    sistem Triangle: Lima fungsi: nyulam, ngowahi liwat jarum, tuck nggawe, dropped nggawe, lan sambungan jarum. Nalika ngowahi liwat jarum, "ngarep ngowahi bali" lan "bali ngowahi ngarep" ora diwatesi dening arah operasi saka sirah mesin

    Kapadhetan triangle: stepper kontrol motor, 26 bagean saka pilihan Kapadhetan, 15 kelompok Kapadhetan, ngadopsi teknologi bagean-bagean, sawetara luwes (0 ~ 255), kanthi bisa ngontrol Kapadhetan saka bagéyan sandhangan

    Coiling sistem kain: instruction program komputer, stepper kontrol motor, imbuhan stepless, lan nduweni fungsi saka imbuhan nggoleki pas

    sistem ganti werna: mesin iki biasane dilengkapi 6-8 nozzles tenunan lan kontrol dening sistem komputer

    Kontrol sistem: tampilan layar: LCD industri, antarmuka grafis, kapasitas memori 512MB

    Ngawasi drawing: Bisa nampilake kabeh jinis paramèter, lan nyetel ing sembarang wektu nalika mesin mlaku. operasi punika prasaja lan trep

    Plate-making sistem: Iku suta mangertos, gampang kanggo upgrade lan konfigurasi free

    Self-mandeg piranti: Benang bejat, knotting, nempel kain, jarum bejat, kain ngambang, kain mundur cepet, ora samesthine amben owah-owahan, diperlokaké pin, tenunan gedhe banget, mburi nomer bêsik bisa kanthi otomatis mandegake, ana swara weker lan telung tampilan lampu -color

    instalasi cahya: Operate cahya lan kain coil cahya

    tutup Safety: Kabèh awak tutup safety.

    Power supply: phase Single: 220V 50 / 60Hz, kapasitas motor utama: 550W, konsumsi daya saka kabèh mesin: 0.7KV / A

     

    sistem Single komputer mesin flat knitting 2016 pola

    paramèter utama:

    kadohan jarum: 5G 7G 9G 12G 13G 14G 16G.

    Lowongan: siji sirah siji, sistem siji sirah

    Specifications lan konfigurasi bakalan kontrak

    Ringkesan Machine:

    sirah Single lan sistem siji. piring Jarum integral utawa insert jinis. Seri iki kanthi otomatis komputer knitting machine warata knitting tanpa piranti ngangkat ngisor, dening ngadopsi teknologi digital. Fungsi knitting ngowahi liwat jarum, tuck nggawe, bolong nggawe, jacquard, cetha nggawe narrowing lan pola nenun kembang liyane mesin knitting flat bisa temen maujud. Iku bisa ngrajut pola dhasar rajutan (papat warata, sisih siji, lan sapiturute), jacquard ora duwe aturan baku polychromatic, nenun bengkong, etc. Iku cocok kanggo nyulam sweater rasukan, scarves, topi lan aksesoris karo bahan mentahan kayata sutra nyata, sutra spun, serat sintetik, wool, acrylic, tenunan campuran, etc.

    ukuran machine

    Volume: dawa × jembaré × dhuwur: 2360 × 749 × 1750mm.

    bobot Net: kira-kira 500kg.

    1. Papan Bearing

    Papan jarum digawe kabeh - masang jinis. Yen Piece insert wis rusak, iku bisa diganti, mangkono Nyingkiri panggantos saka Piece lan ngurangi biaya nggunakake.

    Layar 2. Tampilan

    Kanthi fungsi input operasi tombol-pencet, iku bisa input macem-macem informasi operasi kanggo kontrol ing sawayah-wayah kanthi operasi tombol-pencet miturut pakulinan operasi piyambak, supaya minangka kanggo nggawe operasi liyane humanized.

    3. plate gunung Composite

    Piring gunung anyar karo kontrol drive paten lan stepper motor dhewe, luwih stabil kinerja.

    sirah 4 Machine

    Kacepetan linear saka sirah mesin nganti 1.2 m / s, ing stroke sirah bisa kanthi otomatis diatur miturut jembaré braiding, nanggepi cepet, posisi akurat, mangkono gerakan bener wis nyingkiri, lan efficiency produksi mesin maksimal menyang ombone gedhe. Saben sistem wis limang fungsi, kayata ngowahi liwat jarum, nyulam, tuck kelet, dropped panggil lan sambungan jarum. Uga nduweni piranti kontrol motor kanggo owah-owahan werna, karo kaluwihan saka stabilitas, linuwih, ana gangguan, etc.

    5. Bearing amben owah-owahan

    Nalika nyulam struktur Komplek kayata nenun bengkong, bolong nggawe, etc, piranti sabenere bisa ngontrol proses kabèh. Piranti nduweni ciri technical saka owah-owahan torsi gedhe, nanggepi cepet lan posisi akurat. Ing jarum sawetara owah-owahan iku nganti 2 inci, miturut syarat pola. Iku bisa mindhah arbitrarily: nalika ngrajut pola beda lan nggunakake Langat beda, needling mesin kacepetan owah-owahan bisa kanthi otomatis diatur diwenehi kualitas paling apik ing bunder obah ing wektu sing padha.

    6. Motor ganti werna jog

    Wis paten sawijining hak properti intelektual, Bintang dening struktur cukup, transmisi Gamelan, kinerja dipercaya, ana gangguan, gampang pangopènan, etc.


  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    Tampilan Online Chat!