recruitment

Minerals: | Male | lawas 22-40 taun | sekolah Junior utawa ndhuwur | Wage: 3.5k-6K
11, syarat dhasar
1.1.1. Duwe pengalaman karya stabil, lan kudu paling sethithik 3 taun consecutive karya pengalaman ing posisi karya umum;
1.1.2, bisa metokake kesulitan lan ngadeg karya hard, ngganti kabisan lingkungan, lan duwe kemampuan learning kuwat. 12. isi Work:
12,1 Pangembangan karya kirim: kalebu panampa materi, Processing, poto-pengawasan, Isi wangun, proses pangiriman, persediaan;
12,2 nindakaké lan implementasine saka produksi aman;
1.2.3, pangopènan peralatan lokal
1.2.4, 6S execution
12.5, Manajemen handover;
12.6. Tugas liyane diutus dening Kepemimpinan.

Flat Komisioner mesin knitting: | Male | lawas 22-45 taun | jurusan College utawa ndhuwur | Wage: 35K-7k
1.1, syarat dhasar:
1.1.1, duwe pengalaman paling 1 taun ing komputerisasi warata knitting machine debugging 1.1.2, menowo karo sistem Hengqiang utawa sistem Ruineng;
1.1.3. Duwe pangerten tartamtu saka struktur lan parameter setelan saka mesin knitting warata. 1.2, isi karya
.2.1. Posisi apa ngowahi posisi jarum: imbuhan longkangan piring gunung lan piring jarum, imbuhan saka posisi line jarum thread mangan, wangun rekaman, nulis ulang mesin lan reformasi mesin, panemon normal lan saran;
Karya 122. Commissioning: kalebu Pick-up pengawasan, testing kinerja mesin lan imbuhan, sebagean instalasi spare parts, pengawasan, Isi wangun, nulis ulang mesin lan kinerja reformis imbuhan test lan pengawasan, panemon normal lan saran
1.2.3, implementasine 6s: kalebu sanitasi saka wilayah tanggung jawab, pungkasaning saka alat pengawasan perkakas, lan produksi aman;
1.2.4. Tugas sak wentoro liyane diutus dening pimpinan.

Peralatan Engineer: Full-time sekolah technical secondary utawa ndhuwur, lawas 130 taun
Upper | gaji Male: 7k-15k
11, syarat dhasar:
1.1.1, full-time jurusan junior college utawa ndhuwur, mechanical lan electrical related profesional
Prioritas, 10 taun karya pengalaman ing Jadwal bisa santai saringan akademisi
1.1.2, pengalaman Jadwal perkakas, pribadi pengawasan, desain peralatan lan dandan;
1.1.3, aplikasi trampil lunak desain mechanical kayata Autocad, SolidWorks;
1.1.4. Lowongan ngrancang otomatis Jadwal non-standar disenengi;
1.1.5, duwe komunikasi lan sesambungan skills kuwat, kemampuan guyub.
12. isi Work:
1.2.1. Tanggung jawab kanggo kabeh piranti kang tetep lan tetep ing proses pasamuwaning mesin knitting warata,
Follow-up saka desain lan produksi alat pengawasan;
122. Tanggung jawab kanggo preparation saka pandhuan proses kanggo Jadwal perkakas, Staff loading
panuntun dhumateng Operational lan latihan sak nggunakake;
1.2.3, Optimization saka pribadi line produksi: kalebu automation non-standar, semi-otomatis
R & D, desain, tindakake-munggah lan saran Jadwal;
1.2.4. Development proyèk automation: kalebu proyèk karo engineers liyane
diskusi Tujuan, tindakake-munggah, implementasine;

Teknik R & D Engineer: jurusan College utawa ndhuwur | 28 taun utawa lawas
Male | gaji: 8k-30k
1.1, syarat dhasar
1.1.1, lulus saka jurusan related mechanical;
1.1.2, aplikasi trampil Autocad, SolidWorks lan software desain mechanical, kalebu nanging ora winates kanggo software aplikasi kanggo modeling 3D, mode desain
Prototype, drawing mechanical, etc.
1.1.3, duwe skills desain mechanical kuwat, pinter ing maneka warna mechanical plus
Work, proses Déwan, menowo construction mechanical, bahan mechanical, materi Penanganan
Art (perawatan panas, perawatan lumahing materi, lan sapiturute), ana pangolahan industri militèr aerospace
Experienced by Jia utawa Hengji industri R & D desain luwih saka 5 taun pengalaman, trampil
prinsip kerja mesin knitting warata lan struktur mesin knitting warata;
1.1.4, raos kuwat saka tanggung jawab, skills komunikasi lan guyub
Allah, karakter apik.
1.2, karya isi
1.2.1 Optimization lan dandan saka bagean mechanical ana
1.2.2. Sawetara masalah ing proses produksi model ana lan saran sawise sale
Decision
1.2.3. Mbiyantu Kementerian Bahan lan Departemen Quality ing kang menehi kritik bagean lan komponen;
1.2.4, departemen sales develops lan designs miturut model dijaluk dening customer.
12,5. Development lan desain model anyar liyane;
12.6. Ketik test bagean, miturut nyata lan syarat pembangunan
Test bagean

Inspektur Quality: sekolah menengah Technical utawa ndhuwur lawas 25-35 taun | Gaji 4k-5k
11, syarat dhasar:
1.1.1, ahli ing nggunakake macem-macem pribadi Takeran, bisa ngerti gambar 2D
1.1.2, eksekusi apik lan sikap ati lan kaku; 1.1.3, asas kuwat.
12, isi karya
12,1 tondo asto lan handover saka bahan kanggo periksa;
122. Ngrampungake Takeran prodhuk miturut drawing / kertu pengawasan lan nggawe rekaman;
1.2.3, nindakake tartamtu anti-teyeng perawatan, packaging lan ujar ing produk sawise pengawasan;
1.2.4. Ngatur kabeh pribadi pengawasan, pribadi, perkakas, perkakas 1.2.5, Manajemen 6S saka wilayah pengawasan ukuran.




Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email