Dingzhen Single-System Komputerisasi Flat Knitting Machine Dalang Sales Center dibuka.

Zhejiang Dingzhen Knitting Machinery Co., Ltd. Nggawe pisanan ekstra-provinsi sales lan layanan pusat ing Dalang Town, Dongguan City, Langkawi District on June 23, 2012. Iki temtu pamindhahan wujud paling praktis kanggo Dingzhen Knitting, minangka iku yakuwi kanggo nyiyapake sales lan pusat layanan ing saben basa textile penting ing China.


Post wektu: Jul-04-2018


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
Tampilan Online Chat!