Dingzhen Komputerisasi Jacquard Machine Foshan Sales dibuka

 Foshan Sales lan Service Center of Dingzhen Knitting Machinery, pusat layanan sales kapindho ing Dongguan, sacara resmi dibuka ing Oktober 10, 2017. tengah sales iki specialized ing sade nyulam rasukan mesin jacquard supaya ngebaki pasar Foshan.

Bukaan Foshan Sales lan Service Center wis digawa babagan liyane kualitas lan layanan trep kanggo Foshan


Post wektu: Jul-04-2018


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
Tampilan Online Chat!