Dingzhen Komputerisasi Flat Knitting Machine Honghe Sales Center dibuka.

Dingzhen Knitting Machinery Nggawe tengah sales katelu ing Honghe, Jiaxing ing mburi 2017. Adhering idea saka "mesin Good digawe dening Dingzhen Knitting" "layanan Good diwenehake dening Dingzhen Knitting", DingZhen Knitting bakal nggabungake tangan karo pelanggan kanggo nggawe mangsa luwih apik.


Post wektu: Jul-04-2018


Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
Tampilan Online Chat!