Pindho sistem komputer warata mesin knitting - China Taizhou Boding Machinery

Pindho sistem komputer warata mesin knitting

Short Description:

DZ252S punika 52 inci karo kreta siji sistem pindho siji roller, devicde karo munggah-posisi roller nyukupi kabutuhan tension kanggo nyulam sebagean .Dilengkapi karo sistem alarm pendeteksi infrared, bisa èfèktif supaya ilang weker lan jarum hit. Iki deviced karo program pinter lan sensor infrared mung ndeteksi wilayah nyulam supaya miss nguwatirake. Bali peserta kontrol dening mlaku motor, nambah kacepetan kreta bali lan produktivitas uga supaya worn saka ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    DZ252S punika 52 inci karo kreta siji sistem pindho siji roller, devicde karo munggah-posisi roller nyukupi kabutuhan tension kanggo nyulam sebagean .Dilengkapi karo sistem alarm pendeteksi infrared, bisa èfèktif supaya ilang weker lan jarum hit. Iki deviced karo program pinter lan sensor infrared mung ndeteksi wilayah nyulam supaya miss nguwatirake. Bali peserta kontrol dening mlaku motor, nambah kacepetan kreta bali lan produktivitas uga supaya worn saka alur kreta.

    Kanthi teknologi digital, nepaki pola fungsi knitting pola biasa liyane transfer, pointel, tuck, intarsia, jacquard, pindho kosong jersery, nyoto wujud wangun didhelikake lan. Ngrajut dhasar jersey siji utawa pindho, ora duwe aturan baku multi-werna jacquard, intarsia, kabel, kain pointel. Cocog kanggo sutra, serat kimia, wool, serat acrlic, mixed tenunan, tenunan kapas kanggo ngrajut ing jaket, gulu, placket, hem, perban, selendang, kanthong, celonone, lan kain knitting liyane.

     

    paramèter

    gauge 5 / 7G 7G 9G 10G 12G 14G 16G
    Langkawi / Jembar 364needles / 52inches 364needles / 52inches 468needles / 52inches 520needles / 52inches 624needle / 52inches 728needles / 52inches 832needles / 52inches
    Fungsi utama Ngrajut dhasar siji utawa pindho jersey, ora duwe aturan baku multi-werna, jacquard, intarsia, kabel, kain pointel cocok kanggo sutra, serat kimia, wol serat acrylic, mixed tenunan, tenunan kapas kanggo ngrajut ing jaket, gulu, placket, hem, perban, Selendang , kanthong, celonone, lan, kain knitting liyane.
      

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    SPESIFIKASI TECHNICAL

    Knitting System kreta Single sistem pindho utawa telung sistem, karo teknologi digital, nepaki pola fungsi Knitting pola biasa liyane transfer, pointel, tuck, intarsia, jacquard, pindho kosong jersery, wangun appaent, wangun didhelikake lan.
    Knitting Speed Max kacepetan knitting 1.6m / S. 32 bagean kacepetan kontrol dening motor servo.
    Sitch Kapadhetan 64 Kapadhetan pilihan sawetara 0-650 kontrol dening mlaku motor, nggoleki electrical nyetel teknologi.
    Dynamic Stitch Deviced dening teknologi nggawe dinamis, entuk macem-macem jahitan ing siji mesthi lan macem-macem Kapadhetan ing siji mesthi kanggo nambah kniing efficency lan macem-macem.
    transfer rib Free transter cara pindho antarane kamera ngarep lan mburi eedle ing wektu sing padha lan ora watesan dening gerakan kreta. Transfer lan ngrajut individu.
    sinker Mlaku kontrol motor sinker luwes kanggo entuk macem-macem mbentuk lan fungsi widening.
    Single Utawa Double Rackings Motor drive racking, entuk 1/2 utawa 1/4 jarum racking ing posisi sembarang. Double acking max 2.5 inci siji sisih lor pindho max 5 inci, deviced ing mesin 5G, 7G, lan 5 / 7G. Single racking max 2inches, deviced ing 9G, 12G, 14G, lan mesin 16G.
    High Speed ​​Bali Bali joine kontrol dening mlaku motor, nambah kacepetan kreta bali lan productiviy uga supaya worn saka alur kreta.
    roller Piranti DZ252S deviced karo njupuk mudhun jongkas lan roller munggah-posisi, DZ252S deviced karo munggah-posisi oller; 24sections saka kontrol otomatis karo imbuhan anak bagean .Fulfil ing dalan sampurna mudhun saka kain lan requirement tension kanggo nyulam portionable.
    Benang Roller Positif roller tenunan sabenere ngontrol te tension saka tenunan kanggo gurantee kualitas kain.
    Carrier Benang 2 * 8 pelaku usaha tenunan deviced ing 4-lorone pindho mimpin alur.
    safety tutup mesin Full kanggo ngurangi bledug kanggo noice. sensor Cover, tombol urgent, daya mati piranti lan Indikator kanggo njamin safety.
    Auto Stop Machine otomatis mandeg nalika tenunan break, tenunan peserta macet, kain muter nang, jarum hit, kakehan, kesalahan program lan pungkasan program mengkono.
    jarum Detector Dilengkapi sistem alarm pendeteksi infrared, bisa èfèktif supaya ilang weker lan jarum hit.
    Sistem Komputer LCD monitor, layar tutul, antarmuka grafis, USB lan imput net, RAM 1GB kanggo panyimpenan berkas amba.Monitor: data Pakaryan, panggil data optik lan luwes sak produksi kanggo operasi trep.

    sistem Program lan mesin sistem komputer gampang kanggo nganyari lan ndhukung CNT / HCD / OOO file pola.

    operasi sistem basa Multiple kalebu Cina, Inggris lan basa liyane.

    Gambar Input USB lan net
    Power Off memori Deviced teknologi CMOS majeng, nalika daya mati kelakon data nyulam lan file disimpen kanggo miwiti maneh nyulam.
    net Sambungan kacepetan dhuwur (Ethernet), maksimum nyambung 254 mesin kanggo input file kanggo nepaki monior lan enggo bareng data.
    ukuran (Sistem Double) L * W * H 2915 * 940 * 2010mm, (Tiga sistem) L * W * H3015 * 940 * 2010mm
    bobot 750kg
    Power AC 220V / 380V Frequency: 50HZ / 60Hz Power: 1.5KW / 2KW

  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    Tampilan Online Chat!