• DZ252S
  • DZ352S
  • knitting-system

Babagan awake dhewe

Taizhou Boding Machinery Co., Ltd.

Taizhou Boding Machinery Co., Ltd. punika perusahaan teknologi basis kondhang specialized ing R & D, produksi, dodolan lan sawise-sales layanan komputerisasi machine warata nyulam, mesin ndhuwur, etc. Sawijining leluhur ndhukung iku Taizhou Dingzhen Knitting Machine Co., Ltd., ditemokaké ing taun 2001.



Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
Tampilan Online Chat!